Speelhuisje Louise

Speelhuisje Louise

Dit mooie speelhuisje Louise van SwingKing is een van de populairste speelhuisjes in Nederland. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Het speelhuisje is aan de zijkant voorzien van een raam met luikjes en een 2-delige deur aan de voorkant.

 209,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark

Beschrijving

Speelhuisje Louise van SwingKing is een blokhut gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Het speelhuisje is aan de zijkant voorzien van een raam met luikjes en een 2-delige deur aan de voorkant. De zijdes links en rechts zijn uitwisselbaar. Zo kun je dus zelf bepalen waar het raam komt. Het dak bestaat uit dakleer en het huisje bevat geen bodem. Speelhuisje Louise van SwingKing is geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 10m2 en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Ook leuk: geef het huisje een unieke kleur door hem te verven.

Specificaties Speelhuisje Louise

 • Speelhuisje Louise is geschikt voor plaatsing in een tuin vanaf 10m2
 • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
 • Afmetingen huisje: 120 x 120 x 160 cm (lxbxh)
 • Dakmaat huisje: 150 x 124 x 160 cm (lxbxh)
 • Binnenmaat huisje: 106,5 x 106,5 x 135 cm (lxbxh)
 • Wanddikte: 16mm
 • Het dak is gemaakt van dakleer
 • Bevat geen bodem
 • De muren zijn uitwisselbaar. Je kiest dus zelf waar het raam komt.
 • Huisje wordt geleverd als compleet bouwpakket, inclusief hout, schroeven en montage handleiding
 • Ook leuk om te verven

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Materiaal gebruik

Speelhuisje Louise van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit wil zeggen dat het hout van te voren behandeld is. Hierdoor gaat het hout jarenlang mee. Het behandelen van het hout zorgt er namelijk voor dat schimmelvorming in de toekomst zo veel mogelijk wordt tegengegaan. Door het impregneren zie je wat groene plekjes op het hout zitten. Dit is echter heel normaal en verdwijnt meestal na een aantal dagen.

Verder is hout een natuurproduct. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes in het hout ontstaan. Door kou, warmte, vochtigheid of droogte kan de vorm van het hout iets veranderen. Scheurtjes kunnen hierdoor ook groter of kleiner worden. Voor de kwaliteit en sterkte van de speelhuisjes maakt dit echter niets uit. Bij vierkante palen is het effect kleiner dan bij ronde palen.

Verzendinformatie Speelhuis Louise

Speelhuisje Louise van SwingKing wordt bezorgd door de eigen koeriersdienst van SwingKing. Zo weten we zeker dat het pakket veilig en onbeschadigd bij je wordt afgeleverd. Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden, rijdt de chauffeur alleen met volle busjes. De gemiddelde levertijd is daarom 3 tot 7 werkdagen. Buiten het hoogseizoen kan dit wat verder oplopen, omdat er dan  minder speelhuisjes worden gekocht. Zodra de planning van de chauffeur bekend is ontvang je een mail met de verzendgegevens. Hierin staat de datum en het tijdvak aangegeven, zodat je weet wanneer de chauffeur voor de deur staat. Ben je dan niet thuis? Dan levert de chauffeur het pakket bij de buren of ergens veilig in je tuin.

Montage

Speelhuisje Louise van SwingKing is eenvoudig te monteren. Bij de levering wordt de montage handleiding hard-copy meegeleverd.

EAN: 8717306718042

Extra informatie

Product breedte

120

Product lengte

120

Taal Handleiding

Nederlands

Product hoogte

160

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Inclusief bodem

Nee

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding