Speeltoestel Jonas

Speeltoestel Jonas

Speeltoestel met een 3 meter glijbaan en dubbele schommel. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat.

 499,00

Webshop Trustmark

Beschrijving

Met speeltoestel Jonas met dubbele schommels zijn je kinderen uren zoet. Klimmen, glijden en schommelen zijn nu eenmaal de meest favoriete bezigheden van kinderen. En dat is allemaal te combineren met dit speeltoestel. Het is onmogelijk dat kinderen zich nog zullen vervelen als ze eenmaal dit prachtige speeltoestel in hun eigen tuin hebben staan. Klaar om elke uur van de dag mee te spelen.

Via de trap kunnen ze omhoog de toren in klimmen. Vanaf daar hebben ze een prachtig uitzicht over de hele tuin. Tijd om weer naar beneden te gaan? Dan glijden ze snel en gemakkelijk via de drie meter lange glijbaan naar beneden. Is het een warme dag? Dan kun je ervoor kiezen om een heuse waterglijbaan van de glijbaan te maken. Onder de speeltoren is er een vrije ruimte die groot genoeg is om er een zandbak van te maken. Stort er wat speelzand in en je kind heeft nóg een activiteit om zich kostelijk mee te amuseren door bijvoorbeeld het bakken van zandtaartjes. Naast het uitzicht vanaf de toren kunnen ze heerlijk genieten van hun vrijheid als ze aan het schommelen zijn. Het hout geeft dit speeltoestel een natuurlijk uiterlijk die iedere tuin laat stralen.

Duurzaamheid

Speeltoestel Jonas is gemaakt van FSC hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot.

Afmetingen Speeltoestel Jonas

Speeltoestel Jonas heeft een totale hoogte van 297 cm, hij is 350 cm lang en 421 cm breed.

Veiligheid

Dit speeltoestel is voorzien van een CE keurmerk, FSC keurmerk en is getest en heeft een TÜV keuring. Zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Dit alles neemt echter niet weg, dat ouderlijk toezicht altijd gewenst is.

Bij openbare speelgelegenheden, gelden wettelijke voorschriften om de veiligheid van spelende kinderen te bewerkstelligen. Bij een particulier gebruikt speeltoestel, is de zogenaamde vrije obstakelvrije valruimte ook erg belangrijk. Voor vrije valhoogtes van 1,5 m tot 3 m (maximale valhoogte) loopt de obstakelvrije ruimte op van 1,50 tot 2,50 m. De obstakelvrije ruimte is een oppervlakte rondom een speeltoestel waar zich geen voorwerpen zoals bomen, stenen of hekken mogen bevinden. We raden aan om de obstakelvrije ruimte van een speeltoestel geheel te voorzien van een valdempende ondergrond. Je berekent de obstakelvrije valruimte als volgt: 2/3 van de valhoogte van het toestel plus 50 cm

Kenmerken Speeltoestel Jonas

 • Multifunctioneel speeltoestel met een mooi open concept.
 • Ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht.
 • Schommelzitjes in hoogte verstelbaar.
 • FSC hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen, dat jarenlang meegaat.
 • Wateraansluiting voor het creëren van een waterglijbaan.
 • Overzichtelijke handleiding.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Mogelijkheid tot het creëren van een zandbak onder de toren.
 • Grondankers worden erbij geadviseerd (4 of 6 stuks). Deze worden echter niet standaard meegeleverd. Deze zijn wel te bestellen via onze webshop.
 • Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30 m2.
 • Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijv. een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.
 • Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.
 • Afmetingen: 350 x 421 x 297 cm

Extra informatie

Merk

SwingKing

Materiaal

Hout

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Lengte glijbaan

300 cm

Type balken

Vierkant

Taal Handleiding

Nederlands

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Paars, Rood, Turquoise blauw

Onderdelen toestel

Glijbaan, Schommel, Zandbak

Kleur

blank hout

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding